Sunday, September 10, 2006

Bridge down, whats next?

Bron har fallit, Ozyrrandion är död och den första wyrmlorden har besegrats. Vi har lyckats åsamka Red Hand en hel del skador som kommer få betydelse. Men nu står vi inför ett vägval, vilken väg tar vi härnäst?

Det som ligger närst tillhands är kanske att söka upp den enda wyrmlorden som vi tror vi vet var den befinner sig, nämligen Saarvith. Han sägs (enligt Koth's hemliga dokument neda) befinna sig på ett hemligt uppdrag i den förfallna staden Rhest. Då skulle vi också eventuellt kunna öppna upp den vägen ned mot Elsir Vale för karavaner med förnödvändigheter.

Hravek Kharn sägs befinna sig i den stora armén vid Cinder Hills. Ulwai Stormcaller's agenda och position är okänd. Vidare så sägs det att den högsta i Red Hand, Azarr Kul, befinner sig i "his base in the massive temple in the heart of the mountains". Drellins Ferry är i full gång med evakueringen, vilket är tur med tanke på att Red Hand kanske slår till om några dagar. Vi har nog tjänat ett par dagar eftersom vi slog sönder bron.

Vi lyckades också övertala forest giants att hjälp oss i kampen mot Red Hand. Vi behöver många fler allierade i denna kamp om vi ska lyckas hålla dalen i människors händer i den tid som komma skall.

Studera den hemliga strategiska kartan vi lyckades erövra från Koth, samt övriga strategiska dokument. Dessa kan mycket väl innehålla dolda budskap eller dold information som är vital för Red Hand och dess operationer.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home