Friday, August 11, 2006

War Room

Här är den nya platsen där vi alla lättare kan organisera oss mot The Red Hand of Doom! Vi behöver en central plats där vi diskuterar hur vi ska göra under kampanjens gång, så då är ju en weblog perfekt!

Just nu står vi inför en svår uppgift. Vi måste förstöra Skulle Gorge Bridge som vaktas av flera goblinoids, hell hounds men framför allt en stor grön drake!

Vi är alla samlade en bit ifrån bron (ett par hundra meter ifrån) och funderar nu på hur vi går vidare.

Ett förslag som jag tänkt igenom är att återvänga till vägkorsningen där vi hittade en staty som var en symbol för Forest Giants. Dessa kunde vi kanske få över på vår sida, eftersom vi lyckats lokalisera flera värdefulla föremål som tillhör dom. Dessa kunde vi kanske använda som bait för att få dom med oss, förutom det uppenbara att även dom kommer få det tufft om goblinoids tar över hela Elsir Vale.

Vad tror ni? En frontal assault mot en large green wyrm känns inte helt bra. Vi har dock 2 bra bågskyttar så vi är väl förberedda för en attack.

- Commander for the Resistance in Elsir Vale, Geth Helder

1 Comments:

Blogger cbermar said...

Ju mer jag tänker på vad vi bör göra så känns det bästa alternativet att vi försöker söka upp jättarna i skogen innan bron och åtminstånde utreda om dom kan hjälpa oss.

Kanske skulle vi även ta oss tiden att besöka Jorr och höra om han kanske kunde hjälpa till eller om han hade några ideér.

Om vi kunde få med oss jättarna, så kommer vi få en betydligt lättare strid mot draken på bron. Vi har ju ett par magiska föremål som tillhör dom, samt ett omagiskt men kanske av stort värde (halsband av jättetänder).

Vad tror ni?

12:33  

Post a Comment

<< Home